Дополнителен термин за изборната писмена активност по англиски јазик 1, 2, 3 и 4 (септемвриска сесија)

Дополнителен термин за изборната писмена активност по англиски јазик 1, 2, 3 и 4 (септемвриска сесија)

Се известуваат студентите коишто ќе ја реализираат изборната писмена активност превод по предметите англиски јазик 1 и 4 (сите насоки), како и изборната писмена активнот есеј по предметите англиски јазик 2 и 3 (сите насоки) да се приклучат онлајн на платформата Zoom на 10.09.2020 год. (четврток) во 15:00 часот, на следниов линк:

Time: Sep 10, 2020 03:00 PM

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88014421458?pwd=YXRVZjAzU0J5aXU1SnIrVjcxcGkvQT09

Meeting ID: 880 1442 1458
Passcode: 9WHKNt

За дополнителни информации обратете се на следниов мејл: trajkovska_vesna@yahoo.com

вон. проф. д-р Весна Трајковска