Честитки по повод 24-ти мај (Денот на сесловенските просветители) и Рамазан Бајрам

Честитки по повод 24-ти мај (Денот на сесловенските просветители) и Рамазан Бајрам

Факултетот за безбедност-Скопје на своите студенти, пријатели и партнери, им го честита 24-ти мај – денот на сесловенските просветители.
Воедно, упатуваме честитки по повод Рамазан Бајрам до нашите студенти, пријатели и партнери од исламска вероисповед.

Ви посакуваме да празнувате во мир, добро здравје, радост, љубов, среќа и благосостојба.