БОДОВИ КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОПАТОЛОГИЈА 2019/2020

БОДОВИ КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОПАТОЛОГИЈА 2019/2020

БОДОВИ КРИМИНАЛИСТИЧКА ПСИХОПАТОЛОГИЈА 2019/2020

Резултати

 

Им се соопштува на студентите дека на 17. 02.. 2020.,понеделник, во 10. часот, ќе може да
земат оценки по предметот Криминалистичка Психопатологија.