On-line настава по Основи на економија

On-line настава по Основи на економија

Почитувани студенти, имајќи ја во предвид состојбата со COVID-19 , а во исто време и важноста на наставно-образовниот процес , Ве поканувам на 20.03.2020(петок) со почеток од 12.00 часот на on-line настава. Наставата ќе се одржи на платформата EYESON. Она што треба да го направите е да кликнете на линкот https://accounts.eyeson.team/rooms/6PbCgd6lUiJSdg . Доколку има некакви промени навремено ќе биде известени преку ново соопштение.

Предметен наставник

проф.д-р Снежана Мојсоска