Соопштение за менторска настава

Соопштение за менторска настава

Се известуваат студентите од четврта година од насока Безбедност дека менторската настава по предметот Криминална политика ќе се одржи на 30.10.2019 (среда) од 12:00 часот во Павилјон 1.

доц. д-р Наташа Пеовска