Вонреден професор д-р Весна Трајковска

image_url

Вонреден професор д-р Весна Трајковска

Англиски јазик 1
Англиски јазик 2
Англиски јазик 3
Англиски јазик 4
Деловен странски јазик 1
Деловен странски јазик 2
Среда: 13:30 – 15:30
Петок: 12:00 – 14:00
Телефон: +389 2 2546-211 л. 102
Факс: +389 2 2546-211
Е-пошта:    vesna.trajkovska@uklo.edu.mk
НасловПредметДата
Се известуваат студентите од прва година (сите насоки) дека часовите по англиски јазик 1 предвидени за 31.12.2019 год. ќе се одржат на 26.12.2019 год. (четврток) во 13:00 часот.Англиски јазик 124.12.2019
Термин за настава со вонредни студенти од прва година (сите насоки) по англиски јазик 1Англиски јазик 123.12.2019
Термин за настава по англиски јазик 3 за вонредни студенти од втора годинаАнглиски јазик 323.12.2019
Се известуваат вонредните студенти од втора година (сите насоки) дека писмената активност есеј по предметот англиски јазик 3Англиски јазик 322.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПРАВНИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 3 ОДРЖАН НА 13.12.2019 ГОДАнглиски јазик 316.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПОПРАВНИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 1 ОДРЖАН НА 13.12.2019 ГОД.Англиски јазик 116.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 4 ОДРЖАН НА 02.12.2019Англиски јазик 405.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ИСПИТОТ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 3 ОДРЖАН НА 02.12.2019Англиски јазик 305.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 3Англиски јазик 302.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 3Англиски јазик 302.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 3Англиски јазик 302.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 2Англиски јазик 202.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ОД ПРВИОТ КОЛОКВИУМ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК 1Англиски јазик 102.12.2019
РЕФЕРАТ ЗА ИЗБОР НА НАСТАВНИК -Проф. д-р Весна Трајковска22.07.2019
ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА НАСТАВНИК -Проф. д-р Весна Трајковска22.07.2019