Вонреден професор д-р Богданчо Гогов

image_url

Вонреден професор д-р Богданчо Гогов

Полиција и човекови права
Полициско право и примена на овластувања
Односи со јавноста
Полиција и јавност
Полицијата во заедницата

Консултации секој понеделник од 11.00 до 13.00 часот и среда од 11.00 до 13.00 часот преку меил:bgogov@fbskopje.mk

e-mail: bgogov@fbskopje.mk 

НасловПредметДата
РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ПОЛИЦИСКО ПРАВО И ПРИМЕНА НА ПОЛИЦИСКИ ОВЛАСТУВАЊАПолициско право и примена на овластувања18.09.2020
Резултати од испит по предметот Полиција во заедницатаПолицијата во заедницата15.09.2020
Резултати од испит по предметот Односи со јавностОдноси со јавноста15.09.2020
РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ПОЛИЦИСКО ПРАВО И ПРИМЕНА НА ПОЛИЦИСКИ ОВЛАСТУВАЊАПолициско право и примена на овластувања14.09.2020
Материјал по предметот Полиција во зедницаПолицијата во заедница26.03.2020
Резултати Односи со јавноста втор колоквиумОдноси со јавноста03.02.2020
РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ Односи со јавноста Прв поправен колоквиум – декември 2019Односи со јавноста31.12.2019
РЕЗУЛТАТИ ПО ПРЕДМЕТОТ ПРОГНОЗА НА КРИМИНАЛОТ ДЕКЕМВРИ 2019 ГОДИНАПрогноза на криминалот31.12.2019
Резултати од Прв колоквиум по предметот Односи со јавностаОдноси со јавноста08.12.2019
РЕФЕРАТ ЗА ИЗБОР НА НАСТАВНИК – проф. д-р Богданчо Гогов22.07.2019
ОДЛУКА ЗА ИЗБОР НА НАСТАВНИК – проф. д-р Богданчо Гогов22.07.2019