Одржано предавање на тема „Структуралната поставеност и функционирањето на Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал при МВР на РСМ“

image_url

Одржано предавање на тема „Структуралната поставеност и функционирањето на Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал при МВР на РСМ“

НА 18.12.2019  на Факултетот за безбедност Скопје,  во рамките на предметната програма „Методика на истражување на организиран криминал“  беше  одржано предавање на тема „Структуралната поставеност и функционирањето на Одделот за сузбивање на организиран и сериозен криминал при МВР на РСМ“. Предавањето  беше реализирано од  страна на предметниот наставник Проф. д-р Марјан Николовски со претставниците од Министерство за внатрешни работи:

  • Дејан Николовски – началник на ЕКРА во СКРА при ОСОСК и
  • Марјан Шутиновски– заменик на помошникот на НЕСТЛКМ при ОСОСК при МВР
Blog Attachment