НАТО Караван дебата со студенти: „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО: цели, предизвици и можности“

image_url

НАТО Караван дебата со студенти: „Улогата на Република Северна Македонија во НАТО: цели, предизвици и можности“

Во рамките на НАТО Караванот организиран од Инфо Центарот за Евроатлански интеграции, на 2 декември 2019 година (понеделник) во 13.30 часот на Факултетот за безбедност ќе гостуваат и со свои презентации пред студентите ќе се обратат:

– Н.Е. Стево Пендаровски, Претседател на Република Северна Македонија и

– Н.Е. Кејт Мари Брнз, Амбасадор на Соединетите Американски Држави во Република Северна Македонија.