ГОСТИН ПРЕДАВАЧ ЕВРОПСКИОТ ПРАТЕНИК ИРЕНА ЈОВЕВА на 14.11.2019 во 11:30

image_url

ГОСТИН ПРЕДАВАЧ ЕВРОПСКИОТ ПРАТЕНИК ИРЕНА ЈОВЕВА на 14.11.2019 во 11:30

ГОСТИН ПРЕДАВАЧ ЕВРОПСКИОТ ПРАТЕНИК ИРЕНА ЈОВЕВА НА 14.11.2019 ВО 11:30 ЧАСОТ
Во рамки на предметот Основи на безбедноста и безбедносен систем на покана на предметниот наставник доц.д-р Марјан Ѓуровски Проректор на УКЛО предавање пред студентите од Факултетот за безбедност-Скопје ќе одржи европски пратеник Ирена Јовева од Република Словенија. Тема: Проширувањето на ЕУ и земјите од Западен Балкан-нови предизвици. Се покануваат професорите, студентите и други заинтересирани да присуствуваат на предавањето.